Nel Groeneveld uit Lage Zwaluwe wint 34ste maandprijs

Afgelopen zaterdag kwam ze al naar voren als de winnares maar door drie drukke agenda's vond de overhandiging van de prijs vanmorgen pas plaats: Nel Groeneveld uit Lage Zwaluwe wint een paasworkshop voor twee personen verzorgd door Bloem 't Op in Lage Zwaluwe. Nel kwam vanmorgen haar prijs in ontvangst nemen die Chantal, het gezicht achter Bloem 't Op, ook nog eens in een leuk voorjaarstafereeltje heeft verpakt.

Nel vertelde ons gelijk dat ze haar schoondochter Kim mee zal nemen naar de workshop. "Afgelopen kerst hebben we ook een workshop bij Bloem 't Op gevolgd, toen heb ik een kerststuk in een pot gemaakt en Kim een kerstkrans. Nu ik deze paasworkshop gewonnen heb, vind ik het ook leuk om haar weer mee te nemen", aldus een stralende Nel. Chantal heeft al twee voorbeelden gemaakt, die zij ook zal gebruiken tijdens de workshops. Bij het kijken naar de voorbeelden, verschenen er twinkeltjes in de ogen van Nel: "Ja, die kist is echt geweldig. Die zou ik wel heel graag willen maken."

KijkopDrimmelen feliciteert Nel van harte met het winnen van onze 34ste maandprijs en wenst haar en Kim veel plezier!

Heeft u niet gewonnen maar wilt u ook zo'n leuk paasstuk maken? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met Chantal via haar Facebookpagina of e-mail naar chantalkloens@ziggo.nl. U bent dan verzekerd van een plekje tijdens één van de workshopavonden. Op de foto ziet u twee voorbeelden staan: één bloemstuk in een ovale vorm met drie glazen buisjes, aangekleed met eitjes, voorjaarsbolletjes en veertjes. Het andere voorbeeld is een houten kist, aangekleed met voorjaarsbolletjes, eitjes, paastakken en veertjes. Chantal loopt nog rond met een idee voor een derde voorbeeld, die zij bekend zal maken via haar Facebookpagina. Houd haar de komende weken dus goed in de gaten!