Ook de zondag van Motorcross Made barstensvol geluid

Vandaag was het de afsluitende dag van de Motorcross Made. De netto opbrengst van het driedaags benefietevenement wordt geschonken aan diverse goede doelen voor mensen met een beperking en één daarvan is De Wilgenband. Vol overgave speelde het muzikale gezelschap bestaande uit mensen met een beperking hun liedjes. Van Roodkapje tot Oerend Hart, niets was te moeilijk voor de vrolijke bandleden. 

Dat De Wilgenband de sfeer er goed in wist te brengen, bleek wel uit het publiek dat klappend en juichend toe stond te kijken. Zelfs interactie kregen de muzikale helden voor elkaar: of je nu groot of klein bent, wanneer er in een liedje gemiauwd moet worden, doe je dat gewoon!

Natuurlijk stonden vandaag ook nog de derde en de vierde manche van de motorcross op het programma. KijkopDrimmelen was zelf aanwezig en vooruit… Als de motorcross naast De Wilgenband een enorm kabaal produceert, pakken we die ook gewoon even mee op onze foto's. 

Alle gemaakte foto's van de Motorcross Made zondag, vindt u in ons fotoalbum via https://kijkopdrimmelen.nl/albums/motorcross-made-zondag.html.

Een korte opname van een optreden van De Wilgenband bekijkt u hieronder via ons YouTube-filmpje: