Petra Glerum uit Lage Zwaluwe wint fotoactie Lijst Harry Bakker

Lijst Harry Bakker organiseerde vorige week een fotoactie waarvan Petra Glerum uit Lage Zwaluwe zichzelf de winnares mag noemen. Petra won een gevulde boodschappentas t.w.v. € 50,00 komende uit het assortiment van Mark's Dagwinkel in Hooge Zwaluwe, dankzij haar ingezonden foto met het fietszadeldekje van LHB, waarbij zij de toelichting instuurde "Ondanks mijn beperkingen, zie ik toch mogelijkheden".

Petra moet namelijk vaak gebruik maken van een rolstoel, maar dat houdt haar niet tegen positief naar het leven te kijken en kracht uit te stralen. Vandaar ook de foto waar Petra in haar rolstoel zit en het fietszadeldekje van LHB op haar hoofd heeft gezet. Zoals vooraf aangekondigd kwamen kandidaten uit de Lijst Harry Bakker dan ook afgelopen zondagochtend bij Petra langs om de boodschappentas te overhandigen. Wethouder Harry Bakker was zelf aanwezig, alsmede de nummer 4 op de kandidatenlijst, Loes Welten. 

Voor Loes was de prijsuitreiking een thuiswedstrijd, want Loes is zelf ook woonachtig in Lage Zwaluwe en is in deze kern voor de Lijst Harry Bakker het aanspreekpunt. Loes is zeker al sociaal betrokken, dat weet u wanneer u met carnaval naar het Biesboschrakkersrijk bent geweest (Loes is hofdame/Raad van 11). Voor de jeugd, verenigingen, evenementen en plaatselijke horeca gaat Loes zich breder inzetten. Ook betrokkenheid bij de zorg gezien haar opleidingen en werkgebied is waar u haar voor kunt aanspreken. Een nieuw jong gezicht binnen Lijst Harry Bakker die er de komende raadsperiode zeker voor gaat.

De opname van de uitreiking afgelopen zondag, bekijkt u direct hieronder: