Powerweekend, lokale politiek en Triathlon Terheijden op TV

Vanaf vrijdagavond 30 juni om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Foto: Omroep Drimmelen

Triathlon Terheijden

Op 11 juni werd de 39-ste editie van de Triathlon in Terheijden georganiseerd. De wedstrijd was toegankelijk voor trimmers, recreanten en wedstrijdatleten, individueel, duo’s en of trio’s. Het was weer een groot succes en bovenal een gezellige en sportieve dag met een zeer hoge temperatuur. Dit alles werd mogelijk gemaakt door de organisatie, medewerkers, deelnemers, sponsoren en iedereen die verder zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Ook voor onze crew werd uitstekend gezorgd. Daarvoor dank! U ziet een verslag van deze wedstrijd.

Powerweekend Made

Van 16 t/m 18 juni vond opnieuw het Powerweekend Made plaats. Met meer dan 60 verschillende klassen is het Made’s Powerweekend de grootste tractorpulling wedstrijd van Europa. Van Trucks tot Two Wheel Drives en van Landbouwtrekkers tot Unlimiteds. Op de 3 wedstrijdbanen van het Made’s Powerweekend kwamen de krachtigste machines op aarde voorbij. Wij laten u een korte impressie zien.

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen politieke partijen in onze gemeente aan het woord, voorafgaand aan de opinievergadering. In deze aflevering geeft Luc Rullens een toelichting op de standpunten van het CAD over de aanleg van zonnevelden in onze gemeente. Een onderwerp dat ook in het verleden veel ophef veroorzaakte. We laten u tevens wat algemene beelden zien van de bezoekers aan deze vergadering. 

Avond4daagse Made-deel 1

Van 23 mei tot 2 juni vond weer de Avond4daagse Made plaats. Na een feestelijke en spetterende warming-up gingen de wandelaars met frisse moed van start. Dank zij de vele vrijwilligers en een uitstekende organisatie werd het weer een feest om mee te maken. Deze week ziet u deel 1 van ons videoverslag.

Drukkerij BN DeStem – Deel 2Begin 2020 lieten wij u een kijkje nemen achter de schermen bij BN DeStem. Veel mensen waren daarna benieuwd hoe, naast de verslaglegging, het drukken van die dagelijkse krant nu eigenlijk in zijn werk gaat. Marylène Koelewijn en Joost van Pieterman gingen met een grote cameraploeg op bezoek bij mediabedrijf DPG, die de krant drukt. Vanaf deze week ziet u deel 2 van dit 2-luik, waarin we meer te zien krijgen van het drukproces tot en met de bezorging van de krant op uw deurmat.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.