Spraakvermaak aflevering 90 weer alleen digitaal

Aflevering 90 van het zondagmiddagcafé Spraakvermaak zal uitsluitend digitaal te volgen zijn. Ook voor seizoenkaarthouders is het niet mogelijk fysiek aanwezig te zijn in de zaal waar het programma plaatsvindt. Aan tafel bij vaste presentator Dik van Beest schuiven onder andere viroloog Ab Osterhaus, burgemeester van Breda, Paul Depla en directeur van de Voedselbank Breda, Thijs Verhees, aan.

Verder verzorgt Andy Marcelissen de column, zingt Estelle Groeneveld flamenco en spelen Lia van Meel en Toine Krijnen de EHBO-quiz. Eva de Schipper is gastpresentator en volgen we Mirjam Schrauwen op haar weg richting een TV-optreden. De aflevering wordt traditiegetrouw afgesloten met het actuele slotlied van Mix.

Seizoenkaarthouders hebben een e-mail met een link en uniek wachtwoord toegestuurd gekregen. Niet-seizoenkaarthouders kunnen op de startpagina van www.spraakvermaak.nl een code aanschaffen (à € 5,50 per aflevering, te betalen via iDeal) en krijgen daarna ook een link en wachtwoord toegestuurd.

Let op: gewijzigde aanvangstijd. Op zondag 9 januari kunt u vanaf 13.00 uur inloggen, het programma start al om 13.30 uur.