Spraakvermaak weer van start op 10 oktober

Aanstaande zondag 10 oktober gaat de 15e jaargang van Spraakvermaak van start. Voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus, zal dit weer plaatsvinden met publiek. Wel is de toegang uitsluitend gereserveerd voor seizoenkaarthouders, er worden geen kaarten aan de deur verkocht. Het programma is middels een livestream te volgen voor alle overige geïnteresseerden.

In de eerste aflevering, die traditiegetrouw zal worden geopend door onze burgemeester, is o.a. presentator en theatermaker Albert Verlinde te gast en komt de commissaris van de Koning, Ina Adema op bezoek. Ook schuift Mattijs Manders aan, algemeen directeur van NAC Breda. Spraakvermaak vindt plaats in De Gouden Leeuw in Terheijden, waar seizoenkaarthouders dus live bij aanwezig kunnen zijn. Voor seizoenkaarthouders die niet in de zaal plaatsnemen en sponsors kunnen gratis de livestream bekijken, overige belangstellenden kunnen de livestream bekijken na een bijdrage van € 5,50 per aflevering. De livestream start om 14.00 uur, het programma start om 14.30 uur. Via de website kunt u zich aanmelden voor de livestream, u ontvangt dan een e-mail met toegangscode waarmee u de livestream zondag kunt starten.

Een ieder die naar De Gouden Leeuw komt, zal een aantal dingen moeten meenemen / regelen. Ten eerste vanzelfsprekend de seizoenkaart 2020-2021 (deze is in dit seizoen ook geldig). Daarnaast moeten bezoekers een geldig legitimatiebewijs meenemen en moet er een coronacheck worden uitgevoerd. Dat wil zeggen; een geldig vaccinatiebewijs met QR-code, óf een geldige negatieve corona-testuitslag, niet ouder dan 24 uur, óf een herstelbewijs van corona met QR-code. Heeft u geen smartphone? Kijk dan even op www.coronacheck.nl voor de papieren varianten. Mocht de coronacheck niet volgens de regels van de overheid kunnen worden uitgevoerd, zal u helaas de toegang worden ontzegd.