Terheijdense Jeu-de-boulesvereniging Boulevaart huldigt jubilarissen

Jeu-de-boulesvereniging Boulevaart dankt deze naam aan Jan Vermeulen. Jeu-de-boules spelen aan de Ruitervaartseweg… voilà: Boulevaart! Jan Vermeulen werd op 1 oktober 1992 lid, vandaag dus precies 25 jaar geleden. Ook Corry Vermeulen werd op dezelfde dag in 1992 lid en dus werden beiden aan het eind van de morgen gehuldigd.

Dat gebeurde tijdens het clubkampioenschap Doubletten. Behalve gehuldigd voor het zilveren clubjubileum, werd Corry ook geprezen voor haar inzet voor de club. Zo was ze geruime tijd actief als bestuurslid (o.a. penningmeester en secretaris) en actief in de kantine.

Ook Jan was actief als bestuurslid, als wedstrijdleider én op alle mogelijke manieren betrokken bij de ontwikkelingen van de accommodatie zoals aanbouw, toiletten, overkapping en verlichting. Met een aandenken, bloemen en een warm woordje van voorzitter Jan Braun, werden zij bedankt en gefeliciteerd maar… er is meer!

Gastvrij zijn de leden van Boulevaart niet alleen voor jubilerende leden, ook onze redactie werd reuze gastvrij ontvangen. Met koffie en zelfgebakken appeltaart nog wel! Ook u bent van harte welkom eens een jeu-de-balletje mee te gooien. Informatie en/of speeldagen en -tijden vindt u op hét platform voor de gemeente Drimmelen via deze link:  https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/jeu-de-boules-vereniging-boulevaart.html