Volle bak bij marathonaflevering 75 Spraakvermaak

Een van de hoofdgasten gisteren in Spraakvermaak was Matthijs van Nieuwkerk. Matthijs vertelde o.a. in december bekend te maken of hij aanblijft bij de publieke omroep, of de overstap maakt naar een commerciële zender. De andere hoofdgast Splinter Chabot die onlangs stopte als voorzitter van de JOVD, zei eveneens in december bekend te maken wat hij gaat doen. Dat hield volgens presentator Dik van Beest, én de zaal in; twee primeurs in aflevering 77.

Chabot wiens vader Bart al eens te gast was bij Spraakvermaak, gaat wel vaker in op uitnodigingen voor praatprogramma's maar Matthijs van Nieuwkerk doet dat zelden of nooit. Hij vertelde dat het écht de brief met een geweldige motivatie, de reden was dat hij ingegaan was op de uitnodiging.

Met traditiegetrouw een seizoensopening door burgemeester Gert de Kok, een column, een quiz, livemuziek van o.a. Lee Towers en nog veel meer, gaat deze 75e aflevering de boeken in als een recordaflevering. Een record in zowel de lengte van het programma, alsmede het aantal bezoekers. Een uitgebreid verslag is te lezen op de website   http://www.spraakvermaak.nl

https://www.youtube.com/watch?v=muPguG7KjWQ

*Foto's o.a. van Tien Mureau/Spraakvermaak.

Beelden bij dit artikel