Welke drie mensen neemt u mee naar Drimmelen? Maak nú kans op de 28ste maandprijs!

De achtentwintigste maandprijs is een prijs waar we niet alleen u, maar nog eens drie andere mensen mee blij maken!

We geven in augustus namelijk een volledig verzorgde High Tea voor maar liefst vier personen weg bij Ons Dorpshuys in Drimmelen!

Deze maandprijs is wederom uniek en speciaal voor de volgers van KijkopDrimmelen beschikbaar gesteld. U geniet namelijk, samen met drie familieleden, vrienden, vriendinnen of collega's van een overheerlijke deluxe High Tea, met onbeperkt thee (of koffie), hartige en zoete verse hapjes en snacks in Ons Dorpshuys in Drimmelen. Dé huiskamer van Drimmelen geeft u een warm gevoel en maakt uw uitstapje helemaal compleet. Namens Ons Dorpshuys, krijgt u na de High Tea indien gewenst ook nog een koud biertje of een wijntje toe! 

De High Tea is te boeken op donderdag of vrijdag en in overleg op ieder gewenst tijdstip. Heeft u een speciaal dieet of allergieën? Geen enkel punt! Geef dit even door aan Ons Dorpshuys en zij houden rekening met uw wensen. 's Zomers staat het terras voor u klaar en geniet u van het pittoreske uitzicht over het Herengrachtje en 's winters wordt Ons Dorpshuys lekker voor u warm gestookt.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 25 augustus aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.