Wilfred Havermans onderscheiden met De Zilveren Zwalleker

Gisteravond ontving Wilfred Havermans uit handen van het bestuur van C.V. de Zwallekers de prestigieuze onderscheiding De Zilveren Zwalleker. Tot op heden waren er slechts drie anderen die de zilveren mascotte opgespeld hebben gekregen. Wilfred ontvangt de onderscheiding voor zijn vele vrijwilligerswerk voor de carnavalsvereniging uit Hooge Zwaluwe.

Tijdens de 14e Sauwelavond van Berenland die gisteravond plaatsvond, wilde het bestuur Wilfred eens goed in het zonnetje zetten. Omdat ze de grondverzetter goed kennen, werd besloten dit niet op het podium met veel bombarie te doen, maar buiten de zaal, in de entree van verenigingsgebouw Concordia. "Ik wist dat er iets aan de hand was. Ik voelde het gewoon", reageerde Havermans. Samen met Louis, 'de Bukkum', van Suijlekom en Albert Tempelaars poseerde hij voor onze foto. Louis en Albert zijn, samen met Diana Hulshof, de anderen die al eerder zo'n zilveren erespeld hebben mogen ontvangen.

De jarenlange inzet van Wilfred, het beschikbaar stellen van materieel en ruimte, het regelen en samenbrengen van verkeersregelaars en de optochtcommissie en allerlei hand- en spandiensten, zijn een aantal voorbeelden waardoor het het bestuur van De Zwallekers heeft behaagd om hem meer dan terecht te onderscheiden. 

KijkopDrimmelen feliciteert Wilfred Havermans van harte met zijn Zilveren Zwalleker!

Beelden bij dit artikel