Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

42 Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Op bezoek bij BN DeStem

In onze gemeente doen allerlei partijen hun best om nieuws en wetenswaardigheden onder de aandacht te brengen van het publiek. Eén van die partijen is BN DeStem, die naast landelijk nieuws ook aandacht besteedt aan het regionale nieuws. Loes van Zwieten ging met de cameraploeg op bezoek bij die krant om een kijkje achter de schermen te krijgen. Zij sprak er met verslaggever Cobine van der Louw, die zich met name richt op onze gemeente en met de hoofdredacteur.

Het Grote Optocht-bal FestiValsAlarm

Op 25 januari 2020 vond de 28ste editie van het Grote Optocht-bal FestiValsAlarm plaats in Partycentrum ’t Trefpunt in Made. Tijdens het FestiValsAlarm startte ook de inschrijving voor de Grote Mayse Optocht. Een mooie opwarmer voor het grote carnavalsfeest.

Omroep Drimmelen Kids – Milan en Roos op Carnavalsbezoek

Vijf kids uit onze gemeente vormen samen een redactieteam en gaan regelmatig een onderwerp voor kinderen èn volwassenen presenteren. In deze aflevering gaan Milan en Roos op carnavalsbezoek bij Ans Snaterse en jeugdprinses Quincy van CV de Zwallekers. Zo kan iedereen alvast in de stemming komen, want er wordt in ieder geval verteld wat er in Hooge Zwaluwe met carnaval allemaal te doen is voor de jeugd.

Gemeente Actueel – februari

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand is wethouder Harry Bakker onze gast.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of bekijk onze uitzendingen waar ook ter wereld op de Lokale Omroep app.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op social media.

Beelden bij dit artikel