Open Terheijdense Tafeltenniskampioenschappen op 15 maart 2020

Tafeltennisvereniging TIOS Terheijden organiseert ook dit jaar de Open Terheijdense Tafeltenniskampioenschappen. Wij organiseren dat voor alle inwoners van Terheijden en Wagenberg vanaf de leeftijd van 8 jaar. Ongeacht of je veel of weinig tafeltenniservaring hebt, je bent van harte welkom..!

Tafeltennis is een sport voor jong én oud. Heb je geen tafeltennisbatje, maar wel sportkleding… Geen probleem! Je kan bij ons een batje lenen en meedoen aan het kampioenschap. De Open Terheijdense Tafeltenniskampioenschappen worden gehouden op zondag 15 maart 2020. De locatie is De Cour, Markstraat 6 in Terheijden. De zaal is open om 09.00 uur en de wedstrijden beginnen om 09.30 uur. Het inschrijfgeld voor junioren (t/m 15 jaar) is € 3,50 en voor de deelnemers vanaf 16 jaar € 5,00.
Inschrijven doe je door een e-mail te sturen met vermelding van jouw naam, adres, telefoonnummer en leeftijd naar voorzitter@tios.terheijden.nl. Inschrijven kan tot 7 maart 2020.

Daarnaast ben je van harte welkom om een keer mee te komen spelen/trainen. Voor de jeugd kan dat op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur. Senioren kunnen een balletje mee slaan op dinsdagavond én vrijdagavond van 20.00-21.30 uur. Wij trainen in De Cour. Kijk ook eens op onze website www.tios-terheijden.nl. Wij hopen je te zien op zondag 15 maart..!

*Bericht ingestuurd door T.T.V. TIOS Terheijden