Achtste groepers basisschool Den Duin in Made uitgefietst!

Vanmorgen zwaaiden de achtste groepers van basisschool Den Duin in Made uit. Traditiegetrouw liepen eerst alle leerlingen van de school over naar hun nieuwe juf en vervolgens fietsten de achtste groepers letterlijk het schoolplein af.

Voor juf Hanneke een dubbele dag. Niet alleen nam ze afscheid van 'haar' achtste groepers, maar het was zelfs haar allerlaatste dag op Den Duin. Zoals eerder deze week op KijkopDrimmelen was te lezen, verlaat juf Hanneke de school in Made om aan een nieuw avontuur te beginnen, in het speciaal onderwijs. Juf Eline stond afgelopen jaar samen met juf Hanneke voor groep acht, maar zal dat aankomend jaar alleen gaan doen!

Na het uitfietsen, kwamen Huseen, Nick, Senna, Thijs, Veerle, Eline, Linda, Lola, Jurgen, Dion, Lisa, Minke, Thomas, Eva, Jesse, Guusje, Liv, Jorn, Julia, Laurens, Lucas, Dylan, Tijn, Nick, Noah, Alex, Jasper, Loes, Jor, Donna, Senna, Loena, Danique, Maud, Kevin, Rink, Robin en Maud allemaal nog even naar juf Hanneke voor een overweldigende group-hug.

KijkopDrimmelen was ook op deze laatste dag voor de vakantie aanwezig op Den Duin om leuke foto's te maken! U vindt ze via https://kijkopdrimmelen.nl/albums/191-uitzwaaien-achtste-groepers.html