Aftrap Street League op gloednieuw trapveld Lage Zwaluwe

Hij was nog nooit gebruikt: het gloednieuwe kunstgrastrapveld aan de Onderstraat in Lage Zwaluwe, maar inmiddels hebben de deelnemers van Street League Drimmelen het veld ingespeeld. Vanmiddag vond namelijk de aftrap plaats van de 7e editie van het voetbaltoernooi voor kinderen van groep 7 en 8 uit alle kernen van onze gemeente.

Na de officiële opening door wethouder Jan-Willem Stoop, die zelf toegaf voor deze opening niets te hebben voorbereid, maar wél voor jongerenwerker Paul van Dijk en buurtsportcoach Benjamin van Wanrooij een voetbal had meegenomen, waren het de teams Made 4 en Lage Zwaluwe 2 die het nieuwe trapveld als eersten mochten uitproberen. Vanzelfsprekend waren wij ook aanwezig en maakten allerlei actiefoto's van die wedstrijd, evenals de wedstrijd tussen Lage Zwaluwe 1 tegen Made 3 op het 'opblaasbare trapveld'. U bekijkt ze in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel