André (Dré) en Jo Sprangers uit Terheijden vandaag 60 jaar getrouwd

André Sprangers werd geboren in Wagenberg, Jo Poppelaars in Prinsenbeek. Via familie die op de melkfabriek werkte, ontmoetten ze elkaar op een bedrijfsfeestje in Raamsdonksveer. Met name de polonaise was een hoogtepunt en André was vast besloten Jo nogmaals op te zoeken.

Dat gebeurde bij een voorstelling georganiseerd door de KPJ. Jo zat klaar op de voorste rij toen André ineens in de rij achter haar plaatsnam. Vanaf dat moment was 'het aan', en in 1958 mondde het uit in een bruiloft. Wonen ging het paar in Terheijden waar ze nog altijd wonen.

Waar de gemeente zich uiteraard moet houden aan de wettelijke huwelijksdatum, vieren André en Jo Sprangers met hun vier zoons, vier schoondochters en zeven kleinkinderen, het diamanten huwelijksfeest op de dag dat ze voor de kerk trouwden in 1958. Dat was op 10 mei maar omdat het dit jaar op die dag Hemelvaartsdag is, wordt het vrijdag 11 mei.

Ellen wenst namens de redactie van KijkopDrimmelen André en Jo Sprangers samen met hun hele familie een bijzonder fijne feestdag en feliciteert het zeer gastvrije paar van harte met hun diamanten huwelijk.