Avondvierdaagse Lage Zwaluwe bloeit op

Niet alleen de organisatie, maar ook uw redactie werd enthousiast door de vele deelnemers aan de avonddriedaagse in Lage Zwaluwe. Om die reden schreven wij dan ook dat het een vierdaagse was! Dankzij een oplettende volger hebben we onze tekst aangepast, maar de titel van het bericht is niet meer te veranderen. Desalniettemin zag ook heel Lage Zwaluwe dat de animo voor de avondDRIEdaagse in Lage Zwaluwe weer leeft! Meer dan 200 deelnemers liepen drie avonden en werden vrijdagavond feestelijk onthaald.

Met muziekvereniging Alliance voorop, deed de stoet vlak voor de finish het veldje aan de Dokter Dooremansstraat aan alwaar traditiegetrouw bordjes met de namen van de nieuw-gedecoreerden op het erebord geschroefd worden. Dat gebeurde in bijzijn van burgemeester Gert de Kok en een fotoverslag hiervan publiceren wij zo snel mogelijk.

De Kok liep vervolgens de laatste paar honderd meter mee in de stoet naar de kantine van VV Zwaluwe alwaar hij persoonlijk de medailles uitreikte aan de wandelaars. U vindt ons uitgebreide fotoalbum via deze link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/avondvierdaagse-lage-zwaluwe.html

Beelden bij dit artikel