Back 2 School met de nieuwe collectie van Livango

De vakantie is nu toch echt bijna ten einde… En dat komt goed uit! Livango baby- en kinderkleding in Made heeft namelijk haar nieuwe collectie in de schappen hangen. De hipste merken, de stoerste kleding en de leukste accessoires: u kunt voor een complete outfit terecht aan de Nieuwstraat 36 in Made.

KijkopDrimmelen nam eens een kijkje in de mooie, heldere winkel van Livango. Zowel voor de kleinsten, vanaf maat 44, als voor de oudere kinderen, maat 176, is er ruim keus. We kunnen wel zeggen dat bij alle maten de kleur legergroen helemaal hip is dit najaar. Legergroene t-shirts, broeken, vesten en zelfs jurkjes: deze kleur is prima te combineren. Wanneer u dat zelf nog een beetje moeilijk vindt, helpen de vriendelijke medewerksters van Livango u natuurlijk graag met het uitzoeken van een matchende outfit voor uw kind. 

Voor meer informatie over de merken die te koop zijn bij Livango, contactgegevens, meer foto's en een directe doorverwijzing naar de Facebookpagina (mét leuke winacties!), klikt u verder naar https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/livango-baby-en-kinderkleding.html.