Beleef middag Made, Halloween en Kunstweekend op TV

Vanaf 17 november om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

Beleef middag Made

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseerde de gemeente Drimmelen de beleefmiddag ‘Iedereen doet mee’. Zij deden dit samen met verschillende lokale partners én inwoners met (on)zichtbare beperkingen en/of uitdagingen. De middag was bedoeld voor alle inwoners, van alle leeftijden. Iedereen was die middag van harte welkom in het gemeentehuis, om zelf te ervaren hoe het is om met een beperking te leven. Wethouder Harry Bakker gaf ons een rondleiding langs de verschillende activiteiten.

Kunstweekend Made-deel 2

Zaterdag 23 en 24 september organiseerde Stichting Kunstweekend Gemeente Drimmelen hun jaarlijkse expositie in de Amerhal in Made. Er exposeerden maar liefst 37 kunstenaars en er was dus van alles te zien en beleven. Wij namen er een kijkje met onze verslaggever Joost Pieterman. Hij sprak er ook met enkelen exposerende kunstenaars. U ziet nu deel 2 van ons beeldverslag.

Halloween

Het was griezelen geblazen in onze gemeente, want er werd uitbundig Halloween gevierd. U krijgt van ons fimpjes te zien van Halloween in Made, Drimmelen, Wagenberg en Terheijden, oftewel Traaie en Lage Zwaluwe. En wat hadden alle organisatoren, vrijwilligers en deelnemers er weer een prachtig en kleurrijk griezelfestijn van gemaakt! Zij verdienen alle complimenten.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.