Bellen, tromgeroffel, joelen en juichen voor de doorgang van Dorpskwis HZ

Dat de organisatie van de Dorpskwis Hooge Zwaluwe en Helkant blij is dat het evenement op 16 oktober door gaat, was eigenlijk iedereen al wel duidelijk. Om het tóch nog wat aan te dikken, reed er vanmorgen een wel heel bonte wagen door het dorp. Te beginnen aan de Moerseweg, bij de familie Havermans, waar de kar en tractor tevens versierd werden. In een prachtig ochtendzonnetje hadden de bestuursleden Johan, Lisanne, Kiki, Joyce, Marc, Dick, Maron en Dré een lach op hun gezicht van oor tot oor, omdat zij de mist ruim op tijd zagen optrekken om een mooie tocht te maken.

Voorzitter Johan Merkx vertelt: “We maken dit ludieke rondje om nog wat extra aandacht voor de dorpskwis te trekken. We zijn natuurlijk super blij dat het nu eindelijk door kan gaan en dat mag iedereen weten!”. Na het versieren met vlaggen, borden, affiches en zelfs de wisselbokaal voorop de trekker, vertrok het gezelschap voor een rondje Helkant en Hooge Zwaluwe. Met Dré achter het stuur, Dick bij de microfoon die door de megafoons nog eens extra werd versterkt en de overige bestuursleden aan de trommels, bellen, trompetter en natuurlijk met hun eigen stemmen, trok het gezelschap veel bekijks. Missie geslaagd dus!


Wil je meer info over de Dorpskwis Hooge Zwaluwe en Helkant? Kijk dan even op de Facebookpagina via www.facebook.com/Dorpskwis-Hooge-Zwaluwe.

Beelden bij dit artikel