Berenland loat dr gin gras over groeie en pakt alweer door!

Dat Hooge Zwaluwe verbroedert wist uw redactie allang en dat zij hun carnavalsmotto eer aan doen, blijkt nu des te meer. Zij 'loate dr gin gras over groeie' en pakken door met het organiseren van het Verbroederingsfeest. Gisteravond kwam de bevestiging: het Verbroederingsfeest gaat 100% door, vindt plaats in Ontmoetingscentrum De Zonzeel, met de aanwezigheid van bijna alle carnavalsverenigingen.

Afgelopen week kon u al op KijkopDrimmelen lezen dat de gemeente de organisatie van het jaarlijkse Verbroederingsfeest dit jaar door omstandigheden niet voor elkaar kreeg. Dat kon Berenland niet zomaar over hun kant laten gaan en binnen een mum van tijd heeft C.V. de Zwallekers een alternatief opgezet. Paul en Lida Reniers van Ontmoetingscentrum De Zonzeel hebben hun medewerking verleend en bijna alle carnavalsverenigingen uit de gemeente reageerden positief op het spontane idee van De Zwallekers. 

Op vrijdag 2 februari vanaf 19.30 uur staan de deuren van De Zonzeel wagenwijd open. Het officiële gedeelte begint om 20.00 uur, om 20.30 uur speelt de CC band het eerste feestnummer. Het speelschema van de kapellen van de rest van de avond volgt zo snel mogelijk. Rondom 00.15 uur volgt de finale waarbij alle kapellen gezamenlijk het nummer 'Brabant' ten gehore zullen brengen. Langs deze weg laat C.V. de Zwallekers weten: u bent allemaal ook van harte uitgenodigd!

Hooge Zwaluwe verbroedert, carnaval verbroedert. Waar een klein dorp, groot in kan zijn!