Bronzen Bever voor Els van der Made

Zaterdagavond op de feestavond vanwege het 20-jarig jubileum van smartlappenkoor Made op z'n Hollands, werd Els van der Made onderscheiden met een Bronzen Bever. Els kreeg in de kapelzaal van de Mayboom deze hoogste gemeentelijke onderscheiding voor het vele vrijwilligerswerk dat zij al jarenlang verricht.

Niet alleen in Made, maar ook in de andere kernen van Drimmelen is Els van der Made een bekend gezicht. Dit met name door stichting Wonen, Welzijn en Zorg waarvan zij bestuurslid is waarbij ze bij diverse dorpsschouws aantoonde dat het voor rollator- en rolstoelgebruikers vaak moeilijk is op de openbare weg. Obstakels, op- en afritten enzovoorts, werden op haar aangeven aangepast en ook over de fietsenrekken in de Marktstraat in Made dacht Els mee.

Daarnaast is Els van der Made actief binnen het badminton in de Amerhal voor mensen met een lichamelijke beperking, is ze lid van Samen Actief in Made, én zeer actief bij Made op z'n Hollands waarvan ze ook mede-oprichtster is. Een indrukwekkende lijst waarvoor ze door Jan-Willem Stoop werd geroemd, geprezen, bedankt én beloond met de Bronzen Bever.

De redactie van KijkopDrimmelen feliciteert  Els van der Made met deze mooie blijk van waardering.