Bubbel- en levend tafelvoetbal in Hooge Zwaluwe

Er waren Sopgenoten, Vrolijke Balletjes Onderling, Dubbels, Champion Leeks, Dubbels, KPJ Made, 't Tweede en – schrik niet – Geëquilibreerde Helden. Het eerste woord van dit laatste team levert in Word een rode streep op maar een onderzoekje op internet leverde de betekenis op. Geëquilibreerd staat voor 'in evenwicht'. Zo uitgelegd begrijpen we de naam van dit team maar een andere betekenis; 'seksuele aantrekkingskracht tot ouderen en bejaarden', laten wij maar voor wat het is.

Dat wij niet meer precies weten wie wat en welk team won, is niet onze schuld maar die van de organisatie. Nadat de diverse teams namelijk wedstrijdjes gespeeld hadden, werden er wedstrijdjes gespeeld van combinaties van teams. Dat leverde extra teamnamen op zoals de Mixed Geëquilibreerde Helden/Vrolijke Balletjes. Nou, dan liggen wij eruit hoor!

Foto's van het levend tafelvoetbal en het hilarische bubbelvoetbal vindt u net als foto's van de teams via deze link:  https://kijkopdrimmelen.nl/albums/bubbelen-hooge-zwaluwe.html

Beelden bij dit artikel