BAM! Meer dan 50 teams schrijven in voor De May Kwist

Dit had de organisatie nooit durven dromen. Meer dan 50 teams hebben zich ingeschreven voor De May Kwist, welke op 8 december 2018 gespeeld gaat worden. Angelique Schellekens, mede organisatie, vertelt ons: "Nee, we hadden een stuk of 20 teams verwacht, maar zóveel. Dat gaat onze pet te boven. Super tof!"

De May Kwist, mede georganiseerd vanwege het 40-jarig bestaan van De Amerhal en het 20-jarig bestaan van de Heemkundekring, is een quiz met doe- en kennisopdrachten die op 8 december uitgedeeld zullen worden. Degenen die zich afgelopen zaterdag in De Amerhal kwamen inschrijven, hebben echter al een voordeel: een plank. Wat ermee gaat gebeuren en wat de teams ermee moeten doen, horen ze pas via de e-mail over een week of 2 / 3, maar de plank hebben ze maar vast! Te flauw was het om Team 45, FC de Afzetters, te vragen om de plank voor de kop te houden… Maar dat deden ze wél!

Wilt u meer informatie over De May Kwist? Bekijk dan eens de profielpagina die zij aangemaakt hebben op KijkopDrimmelen: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/de-may-kwist.html

Michiel Peeters, mede organisatie, was aanwezig tijdens de hele inschrijven zaterdagochtend. De eerste 11 foto's in bovenstaande slider zijn van het eerste deel van de inschrijving, de laatste 7 hebben wij als redactie zelf gemaakt. Michiel, onze hartelijke dank!

Voor de app-lezers: bekijk alle foto's bij dit bericht via deze directe link https://kijkopdrimmelen.nl/nieuws/bam-meer-dan-50-teams-schrijven-in-voor-de-may-kwist.html

Beelden bij dit artikel