Burg. van Campenhoutstraat en Nieuwstraat in Made afgesloten voor doorgaand verkeer

Vanaf maandagochtend en dinsdagochtend zijn (een deel van) de Rozenbloemstraat, Burg. van Campenhoutstraat en (een deel van de) Nieuwstraat in Made afgesloten voor doorgaand verkeer.

Op 4 januari is er gestart met werkzaamheden aan het riool op de kruising Rozenbloemstraat / Burg. van Campenhoutstraat in Made. Er wordt richting het Molenplein gewerkt, waardoor een deel van de Rozenbloemstraat en de gehele Burg. van Campenhoutstraat afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Er is een omleiding ingesteld voor verkeer komende vanaf de Haagstraat, via de Prinsenpolderstraat, Boerenhoekstraat en Hofstedestraat en verkeer komende vanaf de Rozenbloemstraat in tegengestelde richting. Hoelang deze afsluiting precies duurt is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd worden door Grondverzetbedrijf W. Havermans. Na dit eerste deel, zullen de werkzaamheden vervolgd worden in de Burg. van Campenhoutstraat tot aan de Prinsenpolderstraat en in de Boerenhoekstraat vanaf de kruising met de Koekoekweg tot aan de Prinsenpolderstraat. In totaal duren de werkzaamheden in deze hoek van Made tot september / oktober 2021. Houd dus tot die tijd rekening met wegafsluitingen en omleidingen in genoemde straten.

Vanaf gisterenochtend, 5 januari, is ook de Nieuwstraat in Made afgesloten voor doorgaand verkeer vanwege werkzaamheden aan kabels en leidingen. Het gaat om het stuk tussen de Zuideindsestraat en de Dahliastraat, de parkeerplaats van de Albert Heijn is nog wel bereikbaar. Het verkeer komende vanaf Den Deel / Nieuwstraat wordt omgeleid via de Dahliastraat, Cyclaamstraat, Geraniumstraat, Zuideindsestraat en verkeer komende vanaf de Zuideindsestraat in tegengestelde richting. De afsluiting duurt in ieder geval tot en met dinsdag 19 januari 2021.