Chantal & Michael vieren 15-jarig jubileum op hun afgelaste huwelijksdag

Zij verruilden het Turkse strand voor het pittoreske Lage Zwaluwe. Niet omdat ze dat zelf wilden, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus. Chantal & Michael uit Lage Zwaluwe zouden elkaar gisteren het ja-woord geven in Turkije onder toeziend oog van hun familie en beste vrienden, op de dag dat zij precies 15 jaar een koppel vormen. Vanwege het coronavirus is hun huwelijksdag in het water gevallen en wordt het huwelijk uitgesteld. Om tóch stil te staan bij hun 15-jarig jubileum, bezochten zij hun naasten met een Volkswagen busje, gevuld met champagne en bruidstaart.

Dankzij eigenaar en chauffeur Perry, van Bij Ons in Lage Zwaluwe, werd het stel de hele dag rond gereden en konden zij zelf genieten van een glaasje bubbels met hun dierbaren. Die dierbaren wisten overigens van niets. Chantal’s moeder, Jeanne, vertelt ons net voor aankomst van het stel: “Ze hebben ons niks verteld. Ik heb geen idee waar ze zo meteen mee aan komen en ik weet ook niet van welke kant ze komen. Het kan een auto zijn, het kan een koets zijn.” Een appje dat ze er binnen een aantal minuten zullen zijn, zorgt ervoor dat (schoon)ouders, Sjef, Jeanne, Cor en Sonja en de broer van Michael, Mark, naar buiten stappen. Voor het huis staan ze in zichtbare spanning te wachten, tot de Volkswagen de hoek om komt gereden. Chantal, Michael en hun kinderen Aidan en Riven stappen stralend uit het voertuig en vliegen hun familie logischerwijs om de hals, een hartverwarmend familiemoment, dat fotograaf Kees ’t Hooft op beeld vastlegde voor in het familieplakboek. Ook Kees was de hele dag met Chantal & Michael op pad, om blijvende herinneringen aan deze bijzondere dag te maken.

‘Corona beat our wedding, but can’t beat our love’ (Corona versloeg onze bruiloft, maar kan onze liefde niet verslaan, red.), met die uitspraak maakten Chantal & Michael bekend dat hun huwelijksdag niet door zou gaan zoals gepland, maar dat ze er tóch een feestelijke dag van zouden maken. En zo gebeurde het ook. Zes adressen werden aangedaan met het huwelijksvoertuig, te beginnen bij vrienden Hariëtte, Kevin, Liv en Mila, vervolgens reed de Volkswagen naar het broertje van Chantal, Jeffrey. Een derde stop werd er gemaakt bij buren Jill, Jordy en Chenoá en andere buren Wesley, Joyce, Demy en Zavi. De route vervolgde naar vriendin Ashley en daarna naar vrienden Anouk, Tony, Minte en Staas. Laatste stop was voor ouders en schoonouders Sjef, Jeanne, Cor en Sonja, waar ook Mark aanwezig was, de broer van Michael. Bij alle familie en vrienden werd geproost op elkaar, op het leven en op de liefde. Chantal sluit ons contact af met de woorden: “Het idee voor deze dag was coronaproof, de uitvoering misschien iets minder. We hebben in ieder geval een fantastische dag gehad en werden later op de avond nog verrast door mijn vriendinnen die in de tuin met een confettikanon, muziek en spandoek stonden. Wát een topdag was het!”. Chantal, wij denken dat niemand jullie dit kwalijk kan nemen. Nogmaals gefeliciteerd met jullie jubileum en we hopen dat jullie volgend jaar alsnog die huwelijksdag mogen en kunnen inhalen.

Wij mochten op uitnodiging van het stel aanwezig zijn bij de aankomst van Chantal & Michael bij Sjef, Jeanne, Cor, Sonja en Mark. Wij maakten een video van de aankomst en foto’s van de rest van de ontmoeting. U bekijkt ons beeldmateriaal direct hieronder. Eventuele opmerkingen / commentaar op het anderhalvemeterbeleid mag achterwege worden gelaten.

Beelden bij dit artikel