Cor Loomeijer en Cees Lansen vieren jubileum zónder…

Cor Loomeijer uit Lage Zwaluwe was jarenlang actief binnen de Zwaluwse Vogelvereniging die op- en samengegaan is in de MVV (Moerdijkse Vogelvrienden). Liefst 38 jaar was Cor penningmeester in Lage Zwaluwe en – het bloed kruipt waar het niet gaan kan – opnieuw heeft Cor een bestuursfunctie aanvaard bij de MVV. In een woordje sprak voorzitter Jan de Visser zijn waardering uit voor inmiddels 50 jaar bondslidmaatschap. Volgens De Visser zijn vogels uiteraard altijd wat zenuwachtig op tentoonstellingen maar Cor zélf is dat altijd vele malen erger!

Alle gekheid op een Stokje

Cees Lansen uit Terheijden heeft al vogels sinds zijn 7e levensjaar. De inmiddels tachtiger die nog altijd zeer actief is en aan humor nooit gebrek heeft, werd geëerd voor maar liefst 65 jaar bondslidmaatschap. Daar was volgens de afgevaardigde van de bond geen onderscheiding voor máár, wel speciaal iets door de bond voor bedacht. Helaas kon onze fotograaf dat niet op de foto zetten omdat het net niet op tijd klaar was en zeer binnenkort bij Cees thuis zal worden bezorgd. Wel op de foto staat een een bijzonder beeldje wat Cees uit handen van Jan de Visser namens de MVV kreeg aangeboden. Fotografen van KijkopDrimmelen zijn beter in foto’s maken dan noteren van citaten, want onze hoofdredactrice gelooft nooit van z’n levensdagen dat het beeldje de naam; ‘Alle gekheid op een Stokje’ heeft, hoewel dat gezien de vele humoristische opmerkingen van Cees wel prima passend zou zijn.

Staljongen

Een derde bosje bloemen was er gisteren voor een andere Cor die de bijnaam ‘Staljongen’ heeft vanwege zijn jarenlange hulp bij het verzorgen van de vogels van Cees. Namens onze redactie: Cor, Cor en Cees, van harte proficiat!

Beelden bij dit artikel