Dames V.V. Zwaluwe Ladies Night Bingo: super gezellig met super prijzen

Gisteravond organiseerden de dames van V.V. Zwaluwe een Ladies Night Bingo. Alle kaarten (meer dan 100!) waren na 4 dagen al helemaal uitverkocht, dus was het topdrukte en topgezelligheid in de kantine, met ook topprijzen!

Cadeaubonnen, dinerbonnen, geurstokjes, opgemaakte schalen, een bloemstuk, parfum, een luxe handtas, een cocktailset, een messenset en een enorme fles rosé, uw redactie kon de luxe prijzen niet allemaal meer bijhouden. Insteek van de Zwaluwse voetbaldames was dan ook dat zij échte mooie prijzen wilden weggeven, waardoor het publiek een leuke avond heeft en ook weer graag terug wil komen, mochten zij dit vaker gaan organiseren. De opbrengst van deze avond wordt geheel geschonken aan de vrouwenteams, die daar onder andere nieuwe tenues voor zullen krijgen. 

De hoofdprijs, een roze koffer van SuitSuit, werd uiteindelijk gewonnen door Joske 't Hooft. Ingely Kooijmans won na een dobbelduel een bon voor een gourmetschaal van de Maros Made, nadat zij net zo dichtbij het juiste aantal nagellakpotjes die in een glazen vaas zaten, zat als haar tegenstandster.