De Kauwgom Gangsters: een spannende musical voor het hele gezin

Op 2 en 3 juni spelen de Ienie-Minie's van het Mini Maxi Theater in Made hun nieuwste stuk: De Kauwgom Gangsters. Een spannend verhaal vol humor over kauwgom en de verwisseling van een koffertje. Profiteer nog tot en met 20 mei van de vroegboekactie: voor slechts 5 euro p.p. geniet u of op zaterdag van de avondvoorstelling om 19.30 uur of op zondag van de middagvoorstelling om 14.30 uur.

De voorstellingen worden gespeeld in De Mayboom en opgevoerd door de jeugdleden van 9 t/m 12 jaar. Mocht u voor 20 mei geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, kunt u ook na 20 mei nog kaartjes kopen. Ze kosten dan alleen € 7,50 p.p. Kaartjes reserveren kan online via http://www.minimaxitheater.nl/kauwgom-gangsters

Een tipje van de sluier:
Langs de snelweg ligt een tankstation/garage annex wegrestaurant: De Klap. In de kleine garage worden auto's gerepareerd, ook als ze niet kapot zijn. Er verschijnen twee louche figuren, Baas en Bram, met een koffer met een gouden handgreep. Zij worden al gauw herkend als de kauwgomgangsters en het personeel doet er alles aan om ze weg te krijgen. Maar dan raakt de koffer zoek en zonder koffer gaan de gangsters niet weg. Gelukkig verschijnt er een echtpaar met precies zo'n zelfde koffer. Het personeel leent deze koffer en geeft hem aan de gangsters, die vertrekken. Maar daarmee beginnen de verwikkelingen pas goed, want wie is wie en hoe vang je gangsters? Een vrolijke musical vol lachwekkende misverstanden!