Dineren boven het water… Maak nú kans op de 52ste maandprijs!

De tweeënvijftigste maandprijs is een prijs voor een heerlijk avondje uit boven het water met een wijds uitzicht over de binnenhaven van Lage Zwaluwe…

We geven in augustus namelijk een dinerbon t.w.v. maar liefst € 75,00 weg, te besteden bij eetcafé ’t Roer Om in Lage Zwaluwe!

Eetcafé ’t Roer Om staat o.a. bekend om het heerlijke terras pal boven het water van de binnenhaven van Lage Zwaluwe. Een ideale plek om te genieten van een diner met je geliefde, familie, vrienden of collega’s. Aan bedrijvigheid geen gebrek op deze locatie: boten, schepen en jachten meren af en aan waardoor er altijd iets te zien is. Komt u samen of met de kids? Dankzij de gevarieerde menukaart komt er voor een ieder iets lekkers op tafel.

KijkopDrimmelen heeft daarnaast kunnen regelen dat de dinerbon in te wisselen is op de totaalrekening! Of u dus met 2 personen in de zomer of met 10 personen in de winter komt, dankzij onze maandprijs valt de rekening stukken lager uit!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 29 augustus aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.