Diverse straten afgesloten in Terheijden, Wagenberg en Made

In de komende week (weken) worden er een aantal straten afgesloten in de dorpen Terheijden, Wagenberg en Made. Het gaat om de Hoofdstraat, Molenstraat (noordelijk deel), Laakdijk, Schuivenoordseweg en Moerdijkseweg in Terheijden, de Dorpsstraat in Wagenberg en de Dahliastraat en Esdoornlaan in Made. Hieronder een overzicht.

Hoofdstraat Terheijden
De Hoofdstraat in Terheijden zal worden afgesloten van 19 juli tot en met 6 augustus 2021 vanwege wegwerkzaamheden. Er zal worden herstraat. De Hoofdstraat zal zijn afgesloten tussen de rotonde Zeggelaan en de Markstraat en er wordt een omleiding ingesteld. De geslotenverklaring voor motorvoertuigen op meer dan twee wielen in het Molenpad, zal ten tijde van de omleiding opgeheven worden.

Dorpsstraat Wagenberg
De Dorpsstraat in Wagenberg, ter hoogte van huisnummer 17, zal op dinsdag 20 juli 2021 van 07.00 tot 17.00 uur, of zoveel korter of langer dan nodig is, wegens rioleringswerkzaamheden afgesloten zijn. Er wordt een omleiding ingesteld.

BWF-ronde en kampioenschap
Tijdens de BWF-ronde en kampioenschap BWF van Wielervereniging Terheijden op zondag 25 juli, zullen de volgende straten tussen 10.00 en 16.30 uur, of zoveel korter of langer dan nodig is, afgesloten zijn: Molenstraat (noordelijk deel), Laakdijk, Schuivenoordseweg, Moerdijkseweg.

Dahliastraat Made
Vanwege snoeiwerkzaamheden zal de Dahliastraat in Made, het gedeelte Witteweg – Haagstraat, op 19, 20 en 21 juli 2021 tussen 07.00 en 18.00 uur, of zoveel korter of langer dan nodig is, afgesloten zijn.

Esdoornlaan Made
Van 7 juli 2021 tot en met 6 augustus 2021, of zoveel korter of langer dan nodig is, zal de Esdoornlaan, gedeelte Steelhovensedijk – huisnummer 51/69, in Made afgesloten zijn. Deze afsluiting is om sluipverkeer door de werkzaamheden aan de rotonde Bromtol te voorkomen. Bewoners kunnen wel hun woning bereiken.