Done!

Geweldig weer om buiten bezig te zijn maar… je moet het ook maar willen doen. Dat wilden een aantal vrijwilligers wel na diverse oproepen om mee te helpen om het hekwerk bij de zwemput aan de Lange Reeweg te vernieuwen. Om 09.00 uur zag het er voor de initiatiefnemers niet best uit toen er maar een man of drie verscheen, maar toen wij met onze camera een uurtje later een kijkje namen, waren het er al meer dan tien.

Met vereende krachten, waarvan de meeste werden geleverd door een graafmachine van W. Havermans Grondverzet, werden oude palen verwijderd en nieuwe palen de grond ingedrukt. Deze belangeloos ingezette kraan is tot veel in staat maar bij krammen in palen timmeren moet hij toch echt afhaken. Dat werd daarom door de enthousiaste club vrijwilligers gedaan.

Vrijwilligers die de put met fraaie omgeving een warm hart toedragen. Behalve het hekwerk vernieuwen, ruimden ze ook bergen troep op en behalve op de foto's, ziet u ook op een door Lily gemaakt filmpje beelden van de sjouwers en zwoegers.
https://www.youtube.com/watch?v=Z6SKUYi1veg

Beelden bij dit artikel