Dorpsgericht Werken, het VIP en voorjaarsconcert op TV

Vanaf vrijdagavond 26 mei om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Dorpsgericht Werken

Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Marian Oprins en Jan Luijten over de huiskamers in de gemeente Drimmelen.

Beelden Terheijden

Graag nemen wij u mee op een interessante tour langs de vele standbeelden en monumenten in de gemeente Drimmelen. Hoe vaak komen wij als inwoners van de gemeente Drimmelen niet in ons eigen dorp of 1 van de 5 anderen? Ontelbare keren! En elke keer weer rijden of lopen wij, zonder echt nog te kijken, langs al die standbeelden en monumenten, die daar overal staan. Samen met de gemeente Drimmelen willen wij als Omroep Drimmelen daar graag iets aan doen. In deze mini-serie geven wij ruimschoots aandacht aan alle kerkdorpen met hun eigen specifieke beelden en monumenten. Deze keer zijn wij in Terheijden.

Over smaak valt….

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Caroline Halters uit Wagenberg.

Drimmelense Sport: Freerunning

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je zo snel mogelijk over obstakels beweegt. Hierdoor ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Het is geen wedstrijdsport. Wij namen een kijkje bij Sportvereniging De Zwaluwen in Made die -naast andere sporten- ook freerunning op het programma heeft staan. Een aantal deelnemers aan deze sport vertelt u er in deze aflevering alles over.

VrijwilligersInformatiePunt

Het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) is er voor alle vrijwilligers en organisaties in de gemeente die met vrijwilligers werken. VIP bemiddelt, helpt organisaties en geeft informatie over vrijwilligerswerk. In deze1e aflevering van een nieuwe serie geeft Mirande Wouters, coördinator Vrijwilligers Informatiepunt, hier een toelichting op. Ook komen er een aantal vrijwilligers uit onze gemeente aan het woord, die vertellen wat zij doen en waarom dit zo leuk is. Werkt uw organisatie met vrijwilligers en wilt u daar ook een podium Voor? Neem dan contact op met het VIP van SWO 

Voorjaarsconcert 

In dit muzikale intermezzo ziet u een samenvattend videoverslag van een concert door Popkoor Switch; Suzan Damen en de Anthony Singers uit Terheijden.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.