Drimmelenaren bij All You Need Is Love

Het televisieprogramma ‘All You Need Is Love’ staat al jarenlang in het teken van liefde, beantwoord of onbeantwoord, en scoort ook al jarenlang ook wat betreft kijkcijfers. De afgelopen maanden hebben de programmamakers speciale afleveringen gemaakt vanwege de coronacrisis. Mensen die elkaar misten, mensen die elkaar wilden verrassen, geliefden die vast zaten in het buitenland; presentator Robert ten Brink en zijn team brachten mensen samen. Zo ook Drimmelenaren!

In de uitzending van zaterdag 23 mei jl. werden Jac-Pierre en Ellen uit Hooge Zwaluwe door het programma verrast omdat zij de ouders van Ellen al langere tijd niet hadden gezien vanwege de lock-down. All You Need Is Love regelde dat het echtpaar Ellens ouders mochten ontmoeten aan de Belgische grens bij Zundert. Ook stond er een speciaal plastic scherm, waar aan beide kanten armen doorheen konden worden gestoken zodat een veilige knuffel gegeven kon worden.

In de uitzending van afgelopen zaterdag, 30 mei jl., werden Cor en Ria uit Terheijden verrast door het programma. Zij zouden deze zomer naar het concert van André Rieu in Maastricht gaan, maar dat is vanwege corona afgelast. Dankzij hun dochter mochten Ria en Cor naar de Efteling komen om, samen met nog een aantal andere mensen, te genieten van een speciaal concert van André Rieu en zijn orkest.

De uitzending van 23 mei jl. is alleen nog terug te kijken op Videoland als u een betaald account heeft, de uitzending van 30 mei jl. is nog tot aanstaande zaterdag, 6 juni, te bekijken via www.rtlxl.nl. Ook hiervoor moet u een account hebben, maar dit is gratis aan te maken.

*Foto’s: screenshots uitzending All You Need Is Love, 30 mei 2020.

Beelden bij dit artikel