Drimmelense beleefmiddag ‘Iedereen doet mee’

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert de gemeente Drimmelen de beleefmiddag ‘Iedereen doet mee’.

Zij doen dit samen met verschillende lokale partners én inwoners met (on)zichtbare beperkingen en/of uitdagingen. De middag is bedoeld voor alle inwoners, van alle leeftijden. Iedereen is die middag van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur bij het gemeentehuis (Park 1, Made). De entree is gratis.

Wat is er te doen op de beleefmiddag?

Vanuit het thema ‘Iedereen doet mee in Drimmelen’ wordt deze middag vol beleving en gezelligheid georganiseerd. Het is een inspirerend programma voor iedereen (jong en oud). Denk aan: leuke workshops, gezellig samen op de duofiets, voetbalwedstrijdjes, geblinddoekte uitdagingen, lekkere hapjes, gezellige muziek, lettersoep en nog veel meer.

Iedereen doet mee in Drimmelen

Wethouder Harry Bakker (Inclusie): “In Drimmelen vinden we het belangrijk dat iedereen, die dat wil, op een gelijkwaardige manier mee kan doen aan het lokale leven (= inclusie). Maar dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tijdens de beleefmiddag willen we daarom iedereen op een leuke en inspirerende manier kennis laten maken met de wereld van verschillende Drimmelenaren en de uitdagingen waar zij in het dagelijkse leven mee te maken (kunnen) hebben. Door zelf te ervaren, beleven en in te leven kunnen we namelijk ook meer begrip en respect voor een ander krijgen. De beleefmiddag is er voor alle inwoners van de gemeente. Dus kom gezellig ontmoeten en meedoen op 28 oktober, hopelijk tot dan!”