Een heerlijke lunch op een pittoreske locatie? Maak nú kans op de 47ste maandprijs!

De zevenenveertigste maandprijs is er eindelijk weer eens één voor de innerlijke mens!

We geven in maart namelijk een lunchbon t.w.v. € 50,00 weg te besteden bij Ons Dorpshuys in Drimmelen dorp!

Het is alweer eventjes geleden dat we een maandprijs weggaven om uw innerlijke mens te verwennen, maar de 47ste is er weer eentje. Met deze waardebon geniet u van een uitgebreide lunch bij Ons Dorpshuys in Drimmelen dorp. Ons Dorpshuys staat bekend om de gezellige sfeer en de geweldige ligging in het oude dorpsgedeelte van Drimmelen. Met een terras met uitzicht op het Herengrachtje, is het daar heerlijk toeven in de lente, in de zomer en in het herfstzonnetje. Is het slechter weer? Dan lonkt de gezellige inrichting en uitstraling van het etablissement om binnen aan te schuiven.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 28 maart aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.