Eerste versie KijkOp App is er morgen. Over versie 2.0 wordt reeds nagedacht.

Morgen – dinsdag 14 maart – vindt de lancering plaats van de KijkOp App. De bezitters van een iPhone kunnen deze bijzonder app dan gratis downloaden. Een week later is het de beurt aan de Androidversie. Met de KijkOp App is het heel gemakkelijk om lokale nieuwsberichten, verenigingsnieuws en nieuws van lokale aanbieders op een smartphone te bekijken.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

In 2016 is begonnen met de ontwikkeling van de KijkOp App. Dit omdat het succes van de KijkOp platformen aantoonde dat een dergelijke app vast een goed plaatsje gaat krijgen op de smartphone van inwoners die het plaatselijke nieuws en aanbod graag op de voet volgen. De eerste versie van deze app is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Verdere ontwikkeling

De bedenkers van KijkOp en de app zit niet stil. Zij denken na over toekomstige aanpassingen. Hiervoor zijn al een aantal leuke ideeën: zo zou er in versie 2.0 ook lokale evenementen en fotoalbums opgenomen kunnen worden. Deze kunnen tot op heden via homepage van KijkopDrimmelen.nl worden bekeken. Gedacht wordt ook aan het toevoegen van nieuwe onderdelen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld 112 meldingen. Die staan binnenkort al op de homepage van KijkopDrimmelen.nl en straks ook in de KijkOp app.

Heeft u ideeën voor een volgende versie van de KijkOp App? Dan horen wij graag van u via info@kijkopcommunity.nl!