Gelukkig, gemeente schaft felicitatiebezoeken diamanten, briljanten en platina echtparen, niet af

Het worden er teveel. Dat is de motivatie voor veel gemeentes om per 1 januari 2017 de felicitatiebezoekjes aan diamanten paren af te schaffen. Gelukkig heeft onze gemeente deze plannen niet en zal burgemeester Gert de Kok deze echtelieden blijven bezoeken en feliciteren namens de gemeente.

Gouden paren (50 jaar getrouwd) worden vrijwel nergens bezocht. Zij ontvangen ook in Drimmelen een felicitatiebrief. In Drimmelen zijn er in 2017 maar liefst 106 paren die dit jubileum hopen te vieren! Diamanten paren (60 jaar getrouwd) komen steeds meer voor en ook in onze gemeente zijn dat – bij leven en welzijn uiteraard – voor 2017 maar liefst 26 echtparen.

Briljanten echtparen (65 jaar getrouwd) zijn er in 2017 in onze gemeente 4 en zelfs één platina echtpaar hoopt dit jaar hun 70-jarig huwelijksjubileum te vieren! Mooi dat Drimmelen niet overweegt deze bezoekjes af te schaffen. Sterker nog, burgemeester Gert de Kok stelt bij elk bezoek een voldaan gevoel te hebben en te ervaren dat deze bezoekjes ook erg op prijs worden gesteld.