Ger van Turnhout als Philipo Popo de Pipo, oppersauwelaar Erpelrooiersland

Ger van Turnhout, John Stroop, Cor van Kampen, Cheyenne de Laat en Ronald Kustermans, stapten zowel afgelopen zaterdagavond als zondagmiddag in het spreekgestoelte in zaal Plexat. Dat deed ook jeugdsauwelaar Storm Kustermans, de muzikale bijdrage kwam van de Leutband en de Groeten Live.

Storm Kustermans als Manneke Pis, Cheyenne de Laat als Klaartje Klutskwait, Ger van Turnhout als Philipo Popo de Pipo, Cor van Kampen als Co Potter, John Stroop als Ben de Brokkenpiloot en Ronald Kustermans als BIJdehante Wil, hadden over belangstelling niet te klagen. Bij beide voorstellingen zat de zaal zo goed als vol.

Zowel op zaterdag als op zondag werd Ger van Turnhout uitgeroepen tot winnaar, hij mag zich dus een jaar lang oppersauwelaar van Erpelrooiersland noemen.

Na het sauwelen op zondag huldigden de vijf sauwelaars Bertus Bogaers met een oeuvreprijs voor zijn lange en vele inzet voor carnaval in Wagenberg. Bertus ontving de Gouden Erpelrooier, een prijs die nog nooit werd uitgereikt en zo goed als zeker ook nooit meer zal wórden uitgereikt.

Beelden bij dit artikel