Goede voorspellingen voor Drimmelense Eendaagse

Zondag 2 juli vindt de zevende editie van de Drimmelense Eendaagse plaats. Ruim 300 enthousiaste deelnemers wandelen morgen door de gehele gemeente, waarbij gestart kan worden in ieder kerndorp. Deelnemers niet alleen uit onze eigen gemeente, maar ook van ver daarbuiten. Velen van hen beschouwen dit evenement als generale repetitie voor de Nijmeegse Vierdaagse, wat dan ook meteen de grootste reden is waarom de eendaagse ieder jaar gehouden wordt op de eerste zondag van juli.

Waar de voorspellingen er eerst nogal dreigend uitzagen, is het weerbericht inmiddels aangepast naar prima wandelweer. Met lichte bewolking, hier en daar een zonnestraal, windkracht 3 en 20 graden zal het aangenaam wandelen worden. Heeft u nog geen plannen en wilt u ook mee wandelen? Dat kan! Voorinschrijven was mogelijk, maar niet noodzakelijk. Zoals gezegd kunt u vanuit elk kerndorp starten.

Startlocaties zijn:

  • Café De Kroeg, Drimmelen
  • Café De Polderpub, Lage Zwaluwe
  • Ontmoetingscentrum De Zonzeel, Hooge Zwaluwe
  • Sporthal Driedorp, Wagenberg
  • Café De Zevende Hemel, Terheijden
  • Hotel & Partycentrum 't Trefpunt, Made

Inschrijven en starten kan op iedere locatie tussen 08.30 en 09.30 uur en de route is 30,5 kilometer. U ontvangt een uitgebreide routebeschrijving en een stempelkaart, waarmee u op iedere startlocatie een stempel kunt halen. Een volle kaart betekent dus een volbrachte Drimmelense Eendaagse!

De organisatie nodigt iedereen van harte uit om mee te wandelen en te genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Deelname is volledig gratis.

Natuurlijk zal KijkopDrimmelen ook aanwezig zijn om een uitgebreide fotoreportage te maken!