Heeey Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenberg en Terheijden; dit gaan wij gezamenlijk ‘opknappen’ zaterdag hè?

Ja ja, we weten het, er is heel veel te doen komende zaterdag maar wij hebben onze agenda inmiddels al vol met streepjes en pijltjes gekalkt want soms zijn er zaken die je gewoon móét inplannen. De rommelmarkt voor het goede doel in Terheijden is daar een schoolvoorbeeld van. Jeffrey Looman uit Wagenberg lijkt na anderhalf jaar revalidatie voldoende hersteld te zijn na een hersenbloeding, om eindelijk in februari weer thuis te kunnen gaan wonen bij zijn vrouw Corrie en zijn dochters Amy en Jill.

Samen met diverse vrijwilligers organiseert het gezin Looman een rommelmarkt waarbij de helft van de opbrengst gaat naar het Daan Theeuwescentrum, het revalidatiecentrum waar Jeffrey nu revalideert. Met de andere helft hopen Corrie, Amy en Jill hun huis aan te passen om het Jeffrey zo makkelijk mogelijk te maken om weer thuis te kunnen wonen.

Op de rommelmarkt vindt u o.a. spulletjes en kleding voor kinderen van 0 tot 8 jaar maar zelfs als u niets nodig heeft, vragen wij van KijkopDrimmelen u met klem om een bezoekje te brengen/een duit in het zakje te doen komende zaterdag 2 november van 10.00 uur tot 16.00 uur op kinderdagverblijf De Wijde Wereld aan de Hoofdstraat 41 te Terheijden.

Beelden bij dit artikel