Heeft u een kerstwens? Doe mee aan de Santarun in Lage Zwaluwe en wie weet komt deze uit!

De Santarun op zaterdag 9 december is één van de activiteiten tijdens het Zwaluws Kerstfeest aanstaande weekend rondom de RK kerk in Lage Zwaluwe. Heeft u een kerstwens voor uzelf of voor iemand anders? Doe dan mee aan de Santarun! U steunt tegelijkertijd het goede doel én u maakt kans op een vervulling van uw wens. 

Iedere deelnemer krijgt namelijk naast een kerstmannenpak, een glaasje glühwein (of fris) en een oliebol, óók nog eens een gratis kaartje voor in de wensboom! Op zondag 10 december wordt er één wens getrokken uit de boom, die dan écht in vervulling wordt gebracht. Dus gunt u uzelf een nieuw kapsel, uw vader een nieuwe auto of uw oma een nieuwe scootmobiel? Doe dan mee aan de Santarun en wie weet wordt uw wens werkelijkheid.

Deelname bedraagt voor volwassenen € 12,50 en voor kinderen € 5,00. De kids krijgen overigens een kerstmuts die ze ook nog eens mogen houden. Het parcours is in totaal slechts 3 kilometer lang en deze mag gerend of bewandeld worden. De opbrengsten van de run, en ook van de rest van het weekend trouwens, komen ten goede van Stichting De Lisdodde. 

Een echte win-win-situatie dus: u steunt het goede doel én u maakt kans op een wensvervulling!

Geef u snel op bij de organisatie via kerstweekendlz@gmail.com.