Heeft u nog weinig geluk gehad in 2016? Wellicht pakt u de achtste en tevens laatste maandprijs van dit jaar!

De achtste en tevens laatste maandprijs van dit jaar is een prijs waarmee u onbezorgd de winter door komt!

We geven in december namelijk een
compleet pakket autoverzorgingsproducten én een tegoedbon voor een APK-keuring weg, met de totale waarde van € 50,00, geheel verzorgd door Autobedrijf H. Glerum in Lage Zwaluwe!

Prachtige zwarte bumpers en banden, een stralende en glimmende lak, een glanzende cockpit mét een verfrissende geur die u tegemoet komt wanneer u de deur van uw auto opent. Geen modderstrepen, pekel of bruin uitgeslagen sneeuw meer op uw ruiten dankzij de wintervaste ruitensproeiervloeistof en wanneer uw auto eraan toe is, wordt deze professioneel gekeurd zodat deze ook in 2017 gewoon voor u klaar staat.

Wilt u deze geweldige en complete prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op Oudejaarsdag, zaterdag 31 december aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.