Herinnering: Maak nú nog kans op de 25ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de 25ste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een cadeaubon t.w.v. maar liefst € 75,00 weg, te besteden bij Kinderschoenmode Rob Schellekens in Made!

In de winkel aan de Godfried Schalckenstraat in Made staan kinderschoenen in allerlei vormen en maten. Of het nu zomer is en uw kind wil hippe slippers aan of het is winter en u zoekt warme snowboots: bij Rob Schellekens slaagt u vast en zeker! Of bent u eigenlijk nog op zoek naar een groene veter of is de zool van uw lievelingsschoen gescheurd? Ook dan bent u bij Schellekens aan het juiste adres! Achter de winkel is namelijk de reparatieruimte, voor allerlei reparaties aan uw schoeisel. 

Maar wist u dat Schellekens ook schoenen heeft in de maten 39, 40 en 41? En dat zij ook sleutelservice hebben? Met de 25ste maandprijs kunt u dus écht allerlei kanten op!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht, (te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/605971399737028 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook maar wél heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Registreer je gratis op www.KijkopDrimmelen.nl/registreren