Herinnering: Maak nú nog kans op de 36ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de zesendertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een cadeaubon t.w.v. € 75,00 weg, te besteden aan het gehele assortiment inclusief aankoop of reparatie, bij Janssens Tweewielers in Wagenberg!

Ze verzorgden bijna drie jaar geleden al onze derde maandprijs en inmiddels zijn we aangekomen bij alweer de 36ste en mochten wij wéér in goed overleg een mooie prijs weggeven! Op twee wielen de natuur in en genieten van het zonnetje; iedereen met een fiets (of scooter) kan hier wel over meepraten. Met deze cadeaubon van Janssens Tweewielers kunt u er één aanschaffen, de uwe oppimpen met leuke accessoires, uw elektrische fiets een APK-beurt geven of uw fietsband laten repareren, want u mag de cadeaubon namelijk besteden aan het héle assortiment van Janssens! 

De bon is een jaar geldig en als u zelf meer van de vierwielers bent, kunt u de bon ook cadeau geven aan iemand anders. Geen reden dus om niet mee te doen aan deze winactie!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

LIKE onze Facebookpagina en LIKE & DEEL het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/830544250613074 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.