Herinnering: Maak nú nog kans op de 38ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de achtendertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een mega-bierpakket t.w.v. € 51,90 weg, samengesteld uit de Bieren van het Moment van Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe!

Binnenkort iets te vieren of gewoon genieten op een zwoele zomeravond? Dat kan met onze 38ste maandprijs. In dit mega-bierpakket zitten namelijk 10 flesjes speciaalbier, met bijbehorende glazen én iets lekkers te knabbelen. Geniet van vijf verschillende soorten bier, samengesteld uit de Bieren van het Moment van De Zonzeel. In dit pakket zitten twee flesjes van iedere soort. U geniet van de Goose Island India Pale Ale (5,9%), de Tripel Karmeliet (8,4%), de Belle-Vue Kriek (5,1%), de Hoegaarden Wit (4,9%) en de Leffe Ruby (5,0%).

Mocht u allergisch zijn voor bier, meer een wijn-mens zijn of dit bierpakket aan iemand anders gunnen, is dat geen enkel probleem, zolang uzelf en degene aan wie u het bierpakket wilt geven, beide 18+ zijn.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

LIKE
onze Facebookpagina en LIKE & DEEL het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/871491919851640 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.

Beelden bij dit artikel