Herinnering: Maak nú nog kans op de 40ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de veertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een etentje voor vier personen weg, bij Brasserie De Thuishaven in Lage Zwaluwe!

Brasserie De Thuishaven is een eetgelegenheid in de binnenhaven van Lage Zwaluwe. Terwijl u geniet van het uitzicht op de boten, jachtschepen en sloepjes, geniet u óók van een driegangenmenu. Als u onze maandprijs van augustus wint, mag u namelijk samen met drie andere personen bij De Thuishaven aanschuiven. Iedere persoon mag een voor-, hoofd- én nagerecht uitkiezen van de menukaart. Bent u meer een soep-, vis- of vleespersoon? Op de kaart van De Thuishaven staat vast en zeker iets naar uw zin!

De reservering voor deze maandprijs is te maken op dinsdag tot en met zondag en het enige dat er onderaan de totaalrekening staat, zijn de drankconsumpties.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/913541892313309 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.