Herinnering: Maak nú nog kans op de 44ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de vierenveertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een Extra Extra Large Familie Vuurwerkpakket weg, komende van Agri Centrum De Bruijn in Made!

Op oudejaarsavond kunt u een spetterende vuurwerkshow verwachten dankzij deze maandprijs. Wij geven namelijk een extra groot familiepakket weg, waarin een supergave mix van fonteinen en ander siervuurwerk zit. Genieten met de hele familie van het mooiste vuurwerk, dat wordt een geweldige start van het nieuwe jaar. En als klap op de vuurpijl doet Agri Centrum De Bruijn er nog een verrassingsvuurwerkpakket bovenop! Wat daarin zit houden we nog even geheim, maar reden genoeg om mee te dingen naar deze prijs!

Let op: wij loten de winnaar of winnares op zaterdag 28 december 2019. Wij zullen de prijs op die zaterdag óf op maandag 30 december 2019 uitreiken. Als u de prijs wint, moet u dus één van die twee dagen beschikbaar zijn. Is dit niet het geval, kunnen wij de prijs niet aan u uitreiken en zullen wij een nieuwe winnaar of winnares loten.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1011395055861325 ). Aanstaande zaterdag 28 december loten we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook. Let op dat u voldoet aan ALLE gestelde eisen.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.