Herinnering: Maak nú nog kans op de 69ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de negenenzestigste maandprijs verloot:

Wij geven aanstaande zaterdag namelijk een Personal Training van 90 minuten én een Sportmassage van 30 minuten, t.w.v. in totaal € 75,00, weg bij 29 Personal Training & Sportmassage in Hooge Zwaluwe!

Met deze maandprijs word jij geholpen om je doel te behalen en het resultaat vast te houden. Bij 29 Personal Training staat het persoonlijke aspect op nummer 1, waardoor je een training gaat volgen met kleine en vooral voor jou haalbare stappen. Naast die personal training krijg je ook een sportmassage. Deze wordt toegepast om het spierherstel te bevorderen, de pijn weg te nemen en stress te verminderen. Een sportmassage is ook geschikt voor een niet-sporter, dus met het winnen van deze maandprijs zet je dit keer écht die stap in de goede richting.

Aan de training gaat een kennismakingsgesprek vooraf, om je doelen te bepalen. In overleg wordt de training en/of sportmassage ingepland op een dag en tijdstip van jouw voorkeur.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1583143032019855 ). Aanstaande zaterdag loten we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.