Herinnering: Maak nú nog kans op twee kaartjes voor de albumpresentatie van Arjon Oostrom!

Vrienden, Likers & Volgers van KijkopDrimmelen opgelet! 

U heeft nog slechts één dag om kans te maken op onze extra prijs!

We geven MORGEN namelijk twee kaartjes voor de albumpresentatie van Arjon Oostrom in De Korenbeurs op 5 april weg, mét zes consumptiemunten!

Arjon Oostrom, de bekende zanger uit Made, timmert al jaren aan de weg als succesvolle Nederlandstalige artiest. Zijn grote hits 'Zakka Zakka', 'Pure Verleiding' en zijn nieuwste single 'Doe 't Dan' staan op menig afspeellijst en staan garant voor een gezellig feestje. Op vrijdag 5 april 2019 zal Arjon zijn tweede verzamelalbum presenteren, met alle nummers die de afgelopen 5 jaar zijn uitgekomen. Een bijzondere mijlpaal, die hij samen met vele collega's uit het vak zal vieren. Zo komen de Gebroeders Ko, de PartyfrieX, de Alpenzusjes, Jeffrey Heesen, Nelis Leeman, Joeri Plaizier, Dennis v/d Stelt en LA Sound die avond ook optreden.

De albumpresentatie start om 20.30 uur en gaat door tot de sluitingstijd van De Korenbeurs, namelijk 02.00 uur. Reguliere tickets kosten € 15,00 in de voorverkoop, € 20,00 aan de deur, maar dat maakt voor onze winnaar weinig uit! De geluksvogel die wij op vrijdag 29 maart geheel willekeurig trekken, wint namelijk twee kaartjes voor de albumpresentatie met zes consumptiemunten.

Wilt u nog kans maken op deze geweldige prijs? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE en DEEL
het oorspronkelijke bericht openbaar, te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/817581811909318. Reacties wie u meeneemt als u wint worden gewaardeerd, evenals het leukvinden van de KijkopDrimmelen Facebookpagina (https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl) én de Arjon Oostrom Facebookpagina (https://www.facebook.com/arjonoostrom/)!

Wie weet kom jij als winnaar naar voren op 29 maart en bouw jij samen met Arjon een mooi feestje op 5 april!