Het allereerste Drimmelens Kampioenschap Traagfietsen!

Vanmiddag was het dan echt zover: het allereerste Drimmelens Kampioenschap Traagfietsen!
KijkopDrimmelen organiseerde in samenwerking met Janssens Tweewielers uit Wagenberg dit ludieke kampioenschap waarbij de ruim 40 deelnemers zo traag mogelijk over een afstand van slechts 20 meter vooruit probeerden te komen.

Zéér terechte winnaar én de gehele dag koploper, is geworden Anton Crezee met een enorm trage tijd van maar liefst 1 minuut en 27 seconden! Anton wint een cadeaubon ter waarde van € 50,00 van Janssens Tweewielers. Zijn vrouw Irma nam namens Anton zijn prijs in ontvangst.

Op de tweede plaats is geëindigd Joost Dudok met een iets minder trage tijd van precies 1 minuut rond en met een minimaal verschil ging de derde plaats naar Conrad Heijnen met een nog steeds wel trage tijd van 58 seconden. Ook Joost had inmiddels het parcours al verlaten en dus nam Mitchell zijn honneurs waar om zijn prijs in ontvangst te nemen. Joost en Conrad wonnen ieder een cadeaubon ter waarde van € 25,00 van Janssens Tweewielers.

De middag werd professioneel en hilarisch aan elkaar gepraat door Bas -de stem zonder rem- van der Stelt en rondemis & tijdsnoteerster was Sanne Janssens. KijkopDrimmelen bedankt beiden nogmaals voor hun enthousiaste medewerking!

Wat hebben we plezier gehad vanmiddag. We hebben een fotoalbum ingericht met de foto's van deelnemers, toeschouwers, betrokkenen en natuurlijk de winnaars!

Bekijk alle foto's hier in het fotoalbum.